Program Plesni vrtec Predšolski otroci od 3.leta starosti naprej

Predšolski otroci v prvem letu spoznavajo svoje telo in njegove dele, ritem, prostor okoli svojega telesa, odnos do okolja in posameznikov oz. skupine skozi usmerjeno gibalno-rajalno igro brez abstraktnih oznak oz. pojasnil.

Program Plesna šola Od 6. leta starosti naprej

1. triada

Vsebine PLESNEGA VRTCA širimo in poglabljamo ter skušamo doseči bolj nadzorovano gibanje in dajše sekvence s sinhronim / asinhronim gibanjem. 1. triada otrok obvladuje prostor, samostojno gibanje, gibanje v skupini / paru.

2. triada

Program je namenjen otrokom, 2. triade OŠ in tistim, ki so že osvojili prve plesne korake in bi si želeli nadgraditi svoje plesno znanje ter se plesno izražati z željo po boljšem in večjem znanju gibalno-umetniških aktivnosti. Program je obsežnejši in zahtevnejši, kar se izraža tudi v zahtevnejših plesnih vsebinah, disciplini, izrazoslovju, raztezanju in v zmožnostih telesa.

Program Program zate Mladina in odrasli

Program je namenjen mladini in odraslim, ki si želijo spoznati in se razvijati v kvalitetnih gibalno-plesnih umetnostnih vsebinah. Program ZATE poteka po učnem načrtu Zvezdica plesalka in je prilagojen skupini.

Program Individualne plesne urice

Intenzivnejše razvijanje tehničnih in muzikalnih prvin do stopnje celovitega uresničevanja ciljev in brezhibnega obvladovanja vsebin, izražanje v gibalno-plesni tehniki klasičnega, sodobnega in karakternega plesa s poudarkom na ritmično-razgibalnih vajah, celostnem raztezanju in pravilnem sproščanju telesa v plesnih etidah in kreacijah, predpisanih v učnem načrtu Plesne šole Zvezdica plesalka.

Program Rojstnodnevne popestritve

V kolikor nimate več idej, kako do popolne otroške zabave, Plesna šola Zvezdica plesalka popestri vaše rojstnodnevne dni.
povprašaj po ponudbi in željeni temi gibalno-plesnih aktivnosti na info@zvezdicaplesalka.si ali 040 832 883

Program Poletne plesne urice

Gibalno-umetniška dejavnost Zvezdica plesalka nudi strokovno vodene intelektualne plesne aktivnosti otrokom za poletno razvedrilo, zabavo v ritmu narave v skladu z zdravim in harmoničnim razvojem ter estetskim razpoloženjem.

Kaj se bomo naucili Učni načrt